Hur fungererar SEO?

Hur fungererar SEO?

Sökmotoroptimering hjälper kunderna hitta er

Att få in en besökare till er hemsida är såklart bra men det ni helst av allt vill ha är köpsugna besökare som faktiskt letar efter era tjänster eller produkter. Det är dessa besökare som vi med hjälp av sökmotoroptimering kan hjälpa er att fånga upp!

Genom att sökmotoroptimera er hemsida når ni ut till de som aktivt letar efter era tjänster eller produkter. Vi har redan hjälpt hundratals företag att få topplaceringar på Google och därmed också hjälpt dessa att stärka sitt varumärke, öka sin försäljning och öka antalet nya kundkontakter. Bara i Sverige görs ca 40 miljoner sökningar varje dag vilket företag är det som syns när era potentiella kunder söker?

Sökmotoroptimering är inte en kostnad

En av de första frågorna vi brukar få är ”Vad kostar sökmotoroptimering?” och svaret blir alltid samma. Det beror på hur ni vill synas, hur mycket nya kunder och besökare ni vill ha. Att få in en besökare till er hemsida är såklart bra men det ni helst av allt vill ha är köpsugna besökare som just nu letar efter era tjänster eller produkter. Priset för sökmotoroptimering är ofta väldigt lågt om ni jämför med andra marknadskanaler och anledningen till detta är att ni når ut till rätt målgrupp när dom själva är intresserade och letar efter just era produkter eller tjänster.

Att anlita en sökmotoroptimerare och köpa den tjänsten tycker vi bör ses som en investering snarare än en kostnad, det ni stoppar in ska komma tillbaka i form av nya kunder, fler beställningar eller fler intresserade kontakter. Våra sökmotoroptimerare gör er webbplats relevant för de sökfraser som era kunder Googlar på och med hjälp av en väl utformad länk-strategi berättar vi för Google att er sida är ”populär”. Genom att arbeta med optimering både på och utanför er hemsida kan vi hjälpa era att driva rätt typ av trafik till er hemsida och fånga upp besökare som är i behov av det just ni erbjuder!

Fördelarna med sökmotoroptimering är många, förutom att man når rätt målgrupp i rätt tid så kan ni också få mätbara resultat på ett helt annat sätt än vad andra marknadsföringskanaler erbjuder. Efter att vi installerat trafikspårningen på er hemsida kommer ni sedan tydligt kunna se vad detta har gett er.

No Comments

Post A Comment