Våra Tjänster

ANNONSERING

Priset per klick styrs av ett auktionsförfarande som i sin tur styr annonsens placering. Med relevanta sökord, välskriven annonstext och en specifik landningssida så kan vi öka kampanjens kvalitet, vilket i sin tur ger dig en bättre annonsplacering till en lägre klickkostnad.

HEMSIDOR

Vi är en heltäckande digital byrå i centrala Stockholm och är specialiserade på att leverera stabila, väldesignade och sökmotoroptimerade hemsidor åt små till medelstora företag.

RAPPORTERING OCH UPPFÖLJNING

Vi rapporterar löpande och analyserar de mål och nyckeltal som bestämts för din sökordsannonsering. Vi ger våra rekommendationer på nästa steg och föreslår förbättringar där vi ser möjligheter. När vi hanterar din sökordsannonsering kan du vara säker på att du får de bästa förutsättningar för lönsam synlighet.

SÖKMOTOROPTIMERING

Vi erbjuder sökmotoroptimering från analys till resultat. Med välbeprövad metodik jobbar vårt team vardagligen med att positionera ert företag högt i sökmotorerna.

MEDIARÅDGIVNING

Det krävs kunskap för att synas på rätt sök medier. Vi hjälper er bättre förstå hur marknaden för att förminska framtida dåliga affärer